transigt.blogg.se

En blogg bortom kön

Lyckligt lottad

Publicerad 2012-10-23 20:11:12 i Transigt

Så jävla lyckligt lottad att bo i en stad med en massa andra transpersoner. Håller just nu på att försöka socialiser med så många jag bara kan. Dels för att känna mig mindre ensam och för att flera av dem verkar vara så jävulskt fina människor. Även transallierade cisqueers och transallierade cisheteron osv.  Just nu finns det nästan inget som gör mig så glad som när någon använder rätt namn på mig. Det gör de ovanstående personerna. 
 
Har sökt praktikplats med mitt födelsenamn. Dock skrivit att jag ifrågasätter patriarkala strukturer och heterosexismen. Så de måste fatta att de (eventuellt) för ett queer på halsen. Har däremot sökt lägenhet som Louv och det känns ju fint som snus. Så att säga. 
 
Det är alltid som om jag har två miljoner trans-tankar om dagarna och tänker att jag ska skriva ner dem här. Men sen när jag väl skriver så fastnar tankarna i huvudet. 
 
Jag pytsar ut dem lite nu känns det som. 
 
I dag och i går har jag varit ganska transglad. Kanske för att jag kommit ut för en av de bästa personerna i mitt liv som inte tidigare varit i kontakt med särskillt mycket trans. Den bara fattar att det är det som känns rätt som är rätt och det är ju det bästa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kön är ljug. Det vet jag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela